Comment

Januarrabatt!

Revers Produksjon gir en skikkelig god deal på alle filmproduksjoner som bestilles nå. De kan produseres når som helst i 2019, men må altså bookes i januar. Så hvis du allerede vet at du eller bedriften din kommer til å trenge film til sosiale medier eller nettsider i løpet av det kommende året, hvorfor ikke ta kontakt i dag og spare penger?

Comment

Slik lager vi film

Comment

Slik lager vi film

Å lage film er en stor jobb. Det er mye å tenke på, og man må være både kreativ og teknisk, sjef og lagspiller på en gang. Vi i Revers Produksjon liker travle arbeidsdager og nye utfordringer. I tillegg elsker vi å jobbe visuelt og synes det er gøy å skape nye konsepter, idéer og ting man ikke har sett før - det er noen av de største grunnene til av vi driver med nettopp film! I denne posten får du en liten innføring i hvordan vi lager film, og hva det vil si for deg som kunde.

Comment

Kvinner og film på Filmens Hus 11. april 2016.

Kvinner og film på Filmens Hus 11. april 2016.

Mandag 11.04.16 var vi på en debatt om Kvinner og Film på Filmens hus. 
Vi har skrevet en kort oppsummering av det vi synes var høydepunktene, samt noen av våre tanker. Les det her!

Hvordan du best utnytter Instagram som en reklameplattform

Hvordan du best utnytter Instagram som en reklameplattform

Før du utarbeider en reklame er det lurt å vite hva du ønsker å oppnå. Er det likes, kommentarer, nye følgere, video views eller oppmerksomhet rundt brandet eller et spesifikt nytt produkt du er ute etter? 

Vi skriver om hva det er lurt å tenke på når du reklamerer eller bygger en merkevare på et av de største bilde-baserte sosiale mediene i dag.