Med ansatte i corona-karantene, oppfordringer om å bli hjemme og flere og flere stengte dører (bokstavelig talt) opplever nå hele landet en rekke utfordringer vi ikke har vært borti før. 

Når landet går i lockdown blir kommunikasjon veldig viktig, og video er en god måte å nå ut til mange på en enkel, ryddig og ikke minst trygg måte. Vi er allerede i gang med å hjelpe bedrifter komme seg på nett på en måte som gjør at de kan fortsette sin daglige drift i disse disruptive dager. Både arrangementer, undervisning, folkeopplysning og treningstimer kan digitaliseres, og vi stiller gjerne opp. 

Revers Produksjon har lang og bred erfaring med både formidling på nett og forskjellige former for undervisningsfilm, og vi hjelper gjerne deg og din bedrift med å nå ut på digitale flater. 

Vi har stor forståelse for at dette er en økonomisk vanskelig situasjon for mange, spesielt for små bedrifter og de der ute som lever av kreativitet. En av våre kjerneverdier har hele veien vært å hjelpe a andre opp og frem der vi kan, og vi har sterk tro på at sammen står vi sterkere - og at de små og de kreative har mye å gi til samfunnet vårt. I denne usikre tiden tilbyr vi fleksible betalingsløsninger til de som trenger det - vi finner en løsning. 

Vil du gjøre det du kan for å fortsette som vanlig i denne uvanlige situasjonen - og ønsker du innhold av høy kvalitet produsert raskt? Det er det vi driver med! Ta kontakt, så legger vi en plan og får ting til å skje.

Bildet er fra en innspilling av matlagings-videoer for lifestyle / raw food coach Plants From Now On. Digitalisering av kurs, workshops og lignende er en av tjenestene vi tilbyr.

Bildet er fra en innspilling av matlagings-videoer for lifestyle / raw food coach Plants From Now On. Digitalisering av kurs, workshops og lignende er en av tjenestene vi tilbyr.

Comment