Sånn foregår en produksjon:

Å jobbe med oss er en åpen og transparent prosess. Vi holder deg oppdatert på fremgangen fra start til slutt, og du kan være så mye, eller så lite involvert som du ønsker i et hvert ledd av produksjonen.

Her har du en kort oppsummering av hvordan det er å jobbe med oss!

 

Målsetting!
Det første vi gjør etter at du har tatt kontakt er å ta et uforpliktende møte, sånn at vi får et bedre inntrykk av både hva du vil, og hva du trenger for å nå målene dine. Vi går gjennom alt fra plattform, format og målgruppe, til ønsket inntrykk, strategi og hva du ønsker å oppnå med filmen.

 
Blyant.jpg

Manus og storyboarding!
Etter at vi har funnet ut hva det er du trenger er det på tide å utarbeide filmen. Her utarbeider vi et konsept for filmen, skriver manus og skisser et storyboard så du får et bedre inntrykk av hvordan det endelige resultatet kommer til å bli.

 
Planlegging.jpg

Planlegging
Når filmen er ferdig skissert organiserer vi innspillingen. Her caster vi skuespillere og/eller andre aktører til filmen, finner locations, setter sammen et crew, får tak i riktig utstyr, drikker masse kaffe, lager dags-planer, og så videre. Vi ordner alt, du trenger ikke tenke på noe!

 
Innspilling.jpg

Innspilling!
Den morsomste, men korteste delen av produksjonen er innspillingsdag(ene) - det er her all planleggingen blir til virkelighet!
Du kan selvfølgelig være til stede om du vil, og vi legger gjerne til rette for en behaglig opplevelse.

 
Klipp.jpg

Klipp
Det første vi gjør i etterarbeidet er å klippe et utkast for hvordan filmen skal bli. Når utkastet er klart har vi en feedback-runde (eller flere om nødvendig) og gjør eventuelle justeringer til du er fornøyd med flyten. Deretter gjør vi finjusteringer og fikser farger, lyd, grafikk, osv.

 
Levering.jpg

Optimalisering og levering
Når filmen er ferdig leverer vi den, med og/eller uten tekst, i de filformatene, utsnittene og oppløsningen du ønsker, tilpasset plattformen(e) den skal publiseres på. Du velger selv om du vil ha filene levert på minnepinne/harddisk eller over nett.

 
Publisering.jpg

Publisering
Vi hjelper deg gjerne med publisering av filmer dersom dette er ønskelig.