Tønsberg_September16_SolveigBakken_0131_Crop2.jpg
Tønsberg_September16_SolveigBakken_0159-16-9.jpg
IMG_0537.JPG
Steiner-crop.jpg
Tønsberg_September16_SolveigBakken_0131_Crop2.jpg

Dette gjør vi


“Revers skaper film fra slutt til start”

SCROLL DOWN

Dette gjør vi


“Revers skaper film fra slutt til start”

 

Revers skaper visuell historiefortelling tilpasset sosiale medier.  

Vi utvikler prosjekter fra idéer og konsepter frem til ferdige filmer, og brenner for å fortelle historier ved å kombinere god fortellerteknikk og solid håndverk. Nyskapning og kvalitet står alltid i sentrum av alt vi gjør.

Følelser vekker engasjement hos dine følgere. Våre filmer har alltid fokus på å skape blikkfang som følgerne dine legger merke til og øyeblikk de husker. Vår spesialitet er å gjøre deg synlig på Facebook, YouTube og Instagram.

En Revers Produksjon bygger tillit til din merkevare -  den viser kundene dine hvem du er og hva du gjør. Vi vet at den mest effektive måten å nå dine mål er først å se på hva du ønsker å oppnå, og deretter utvikle innholdet du trenger for å kommunisere mest mulig effektivt med din målgruppe.  

Revers leverer både enkle og mer avanserte produksjoner. Vi tar gjerne ansvar for hele prosessen fra idéutvikling og organisering til ferdig film og publisering, men kan også stille som underleverandør eller lagspillere innen filming og etterarbeid hvis du ønsker å styrke kompetansen i ditt team på ett bestemt prosjekt.

 
Tønsberg_September16_SolveigBakken_0159-16-9.jpg

Dette er oss


"Vi brenner for å fortelle historier"

Dette er oss


"Vi brenner for å fortelle historier"

 

Revers Produksjon består av to kaffetørste, kreative sjeler med et ønske om å være Norges triveligste filmselskap.  Bedriften ble startet i 2015 og drives daglig av Silje Kleven og Solveig Bakken.  

Åpenhet, tillit og god kommunikasjon er verdier vi setter høyt. Det er viktig for oss både i samarbeid med kunder og når vi utarbeider innhold til filmer. Vi ønsker å ha et personlig forhold til alle kundene våre, og det at vi er et lite produksjonsselskap gjør at du alltid vet hvem som jobber på prosjektet ditt, og at vi kan garantere for den samme høye kvaliteten i alle filmene vi produserer.

Mellom oss har vi utdannelse innen filmproduksjon, fotografi, journalistikk, markedsføring og historiefortelling. Vi er begge barn av 90-tallet med intuitiv forståelse så vel som faglig interesse for sosiale medier, og stor kjærlighet til film som forteller-medium.

 
IMG_0537.JPG

produsenter


produsenter


 
PRODUSENT  SOLVEIG BAKKEN  +47 938 95 827  solveig@reversproduksjon.no

PRODUSENT

SOLVEIG BAKKEN

+47 938 95 827

solveig@reversproduksjon.no

 
PRODUSENT  SILJE KLEVEN  +47 908 07 861  silje@reversproduksjon.no

PRODUSENT

SILJE KLEVEN

+47 908 07 861

silje@reversproduksjon.no

 
Steiner-crop.jpg

Historien om navnet vårt


Historien om navnet vårt


 

“Hvorfor heter dere Revers, egentlig?”  

Jo, det forteller vi gjerne. Vi valgte å kalle oss Revers Produksjon fordi vi synes det ble for mye fokus på at alt alltid skulle være nytt og kult på film i sosiale medier - på bekostning av historiene som ble fortalt. Dette var noe vi hadde lyst til å motvirke, og vi satt oss som mål at uansett hva vi gjør så skal god historiefortelling alltid være grunnsteinen i våre produksjoner. Back to the basics, rett og slett.

I tillegg ønsker vi å gå mot strømmen og lage film som skiller seg ut.

Vi mener at hverken markedsføring eller filmskaping er lineære prosesser, og har sett at filmer er mye mer virkningsfulle når vi begynner med å se på slutten - hva du ønsker å oppnå - enn når de produseres ut i fra idé alene. Vi skaper derfor idéen for å nå målet, heller enn å tilpasse budskapet etter en idé.