Det vi brenner for er å skape engasjerende filmer.

Screen+Shot+2018-05-07+at+15.36.24.jpg

Vår spesialitet er film skapt for sosiale medier. Dette er et felt i kontinuerlig utvikling, noe som holder oss på tærne. Vi har også bred erfaring med informasjonsfilm av forskjellige slag.

Markedsføring, merkevarebygging og holdnings-skaping er kjernen i mye av det vi gjør, men vi lager også filmer med annen motivasjon (som for eksempel opplæringsfilmer). Nye sjangere og formater er en spennende utfordring vi gjerne begir oss ut på.


Vi jobber ut fra ditt budsjett, og veileder deg gjerne for å finne den løsningen som passer best for deg. Dersom du lurer på om vi kan lage det du trenger - ta kontakt! Vi kan ta en prat eller et uforpliktende møte, og se på hva vi kan få til sammen.

 

ANDRE TJENESTER

I tillegg til filmproduksjon leverer vi også følgende tjenester:


Fotografering

Enten du ønsker kampanje-, produkt-, eller behind the scenes-bilder - eller noe helt annet - legger vi gjerne til rette for stillsfotografering som en del av våre produksjoner. Dette uavhengig av om du ønsker at vi stiller med fotograf eller du har noen eksternt du liker å jobbe med. Vi kan også organisere rene photoshoots, eller sende fotografer til eksterne produksjoner.


Kurs i film- og fotoproduksjon for sosiale medier

Vet du hva du vil lage, men ikke hvordan du gjør det? Vi tilbyr grunnleggende kurs i film- og fotoproduksjon både generelt og rettet mot sosiale medier. Vi skreddersyr gjerne et opplegg etter dine behov. Våre kurs og workshops egner seg for små og mellomstore grupper.


Ekstra arbeidskraft

Har du bruk for ekstra kunstnerisk eller teknisk kompetanse til film- og fotoproduksjon for sosiale medier? Vi kan støtte eller vikariere for din inhouse-avdeling for content-produksjon etter avtale. Vi leier gjerne ut en av våre fotografer eller regissører for en dag, og stiller også gjerne med konsulenter eller produksjonskoordinator på times- eller prosjekt-basis.


Raskt og Rimelig

Vårt ønske er at alle skal ha en god SoMe-hverdag fylt med innhold av høy kvalitet, men vi vet at budsjettene ofte ikke strekker til. Derfor tilbyr vi tjenesten Raskt og Rimelig - produksjoner laget etter maler vi har designet for å holde kostnadene lave, så du får content kjapt levert, til en gunstig pris.


Tilleggstjenester

Vi utfører teksting, grafisk arbeid og omklipp av eksisterende materiale ved behov. Dette kan bestilles som del av en produksjon, eller som en separat tjeneste. Tilleggstjenester kan utføres som hasteoppdrag om nødvendig.