Innholdsproduksjon er ofte er kostbart, og det å holde seg innenfor en stram budsjettramme kan fort bli et kompromiss på bekostning av kvaliteten. For å gjøre noe med dette har vi i Revers utviklet kostnadseffektive maler for en rekke forskjellige typer innholdsproduksjon tilpasset nett og sosiale medier.

Med Raskt og Rimelig får du kvalitetsfilmer produsert på kort tid og til en gunstig pris innenfor satte rammer. Dette konseptet egner seg godt for små bedrifter og artister så vel som nettbutikker og andre aktører som fortløpende trenger nytt innhold i sine kanaler. Vi produserer både enkeltstående filmer og serie-konsepter hvor det er lett å reprodusere en look, og du kan bestille pakker med kun filmer, eller film og stillbilder.

En Raskt og Rimelig-produksjon foregår som følger:

 
  1. Vi tar et møte og kommer frem til hva du trenger.

  2. Du godkjenner manus

  3. Vi gjennomfører innspillingen og klipper filmen

  4. Du har mulighet til å komme med tilbakemeldinger

  5. Filmen er ferdig senest 3 uker etter innspilling

 
 

Rammene for en raskt og rimelig-produksjon er at du som kunde selv stiller med idé og eventuelt manus, og at produksjonen tidsmessig ikke overskrider tidsbegrensningene for de forskjellige budsjettene. Dersom en produksjon går utover begrensningene for å være raskt og rimelig kan enten produksjonen tilpasses for et tillegg i pris, eller oppgraderes til en skreddersydd produksjon. Våre skreddersydde produksjoner kan du lese mer om her.

For priser og en mer detaljert beskrivelse av Raskt og Rimelig-konseptene, trykk her.


 
 

KONSEPTER

 
Forkle Still

PRODUKTFILM

Raskt og Rimelig produktfilmer er pene, stiliserte shots av ditt produkt i ønsket setting, med enkle kamerabevegelser og en clean feel så du skiller deg ut i havet av produktbilder.  Konseptet kommer i to varianter; Produktfilm er en film av ditt produkt på opp til 15 sekunder med 2-5 klipp, og Bevegelige produktbilder som består av ett klipp med en smooth kamerabevegelse.

Hadeland Glassverk Prosessfilm

PROSESSFILM

Vil du ha en visuelt engasjerende film som viser hvordan dine produkter blir til, eller hvordan de kan brukes, er dette kategorien for deg. Film er en super måte å gi kunden et innblikk i dine prosesser og produksjonen av dine produkter på som gjør seg godt både i sosiale medier og på nettsiden din. 

 

Bedriftsfilm Bedriftspresentasjon Technology and Society OsloMet

BEDRIFTSFILM

Film oppleves personlig og engasjerende for seeren, og egner seg derfor godt til å formidle hvem du er og hva du gjør på en interessant måte.  Vi leverer promofilmer, bedriftspresentasjoner og intern-filmer som Raskt og Rimelig produksjoner.

 

Skjermbilde 2017-10-23 kl. 10.48.04.png

MUSIKKVIDEO

Vi tilbyr to forskjellige former for enkle musikkvideoer til en rimelig pris; performance- og lyric-video.
For nærmere beskrivelse av de forskjellige alternativene sjekk ut prislisten.

 

 

 

ENKEL CONTENT

Har du en idé til enkelt innhold du ønsker å se i dine egne kanaler som ikke passer i noen av kategoriene over? Send oss en mail på produsent@reversproduksjon.no hvor du forklarer hva det er du trenger, så kommer vi frem til en løsning sammen.