SolveigBakken_juli2013_0167.jpg
Snowsnow.jpg
SnowsnowPawpaw.jpg
SolveigBakken_juli2013_0167.jpg

Konsepter


SCROLL DOWN

Konsepter


 

Vår spesialitet er film skapt for sosiale medier, og vi organiserer og gjennomfører alt fra små SoMe-saker laget på dagen til større produksjoner, kampanjer og konsepter. Vi kan også fungere som din egen, fleksible inhouse-avdeling etter avtale.

Vi tilbyr to forskjellige løsninger for film; Skreddersydd, og Raskt og Rimelig.
Vi veileder deg gjerne for å finne den løsningen som passer best for deg.

 

 
 

SKREDDERSYDD

Ski Storsenter Joe and the Juice reklamefilm søte barn revers produksjon regi: Johanna Pyykkö foto: Solveig Bakken

Kjennetegnet på en god film er at den bringer frem følelser hos seeren. Den er minneverdig, og formidler et budskap på en gripende måte. Våre skreddersydde produksjoner er spesialtilpasset dine behov. Sammen skaper vi den unike filmopplevelsen som best formidler ditt budskap til din målgruppe.

RASKT OG RIMELIG

Pixel musikkvideo our beauty avd.frysja revers produksjon performance video Silje Kleven Solveig Bakken

Vårt ønske er at alle skal ha en god SoMe-hverdag fylt med innhold av høy kvalitet, men vi vet at budsjettene ofte ikke strekker til. Derfor tilbyr vi tjenesten Raskt og Rimelig - produksjoner laget etter maler vi har designet for å holde kostnadene lave, så du får content kjapt levert, til en gunstig pris.

 
 
 

 

ANDRE TJENESTER
 

Kurs i film- og fotoproduksjon for sosiale medier
Vet du hva du vil lage, men ikke hvordan du gjør det? Vi tilbyr et grunnleggende kurs i film- og fotoproduksjon til facebook og instagram. Vi kan også skreddersy et opplegg etter dine behov. Våre kurs og workshops egner seg for små og mellomstore avdelinger.

Ekstra arbeidskraft
Har du bruk for ekstra kunstnerisk eller teknisk kompetanse til film- og fotoproduksjon for sosiale medier? Vi stiller også gjerne med konsulenter eller produksjonskoordinator på times- eller prosjekt-basis. Vi kan også fungere som deltids inhouse-avdeling for content-produksjon etter avtale.

Tilleggstjenester
Vi utfører teksting, grafisk arbeid, omklipp av eksisterende materiale osv. ved behov. Dette kan bestilles som del av en produksjon, eller som en separat tjeneste. Tilleggstjenester kan utføres som hasteoppdrag om nødvendig.

 
Johanna Pyykkö Solveig Bakken foto: Silje Kleven location scouting
Ulvang Studio Fashion Film Revers Produksjon Atomos Ninja Flame MuA: Kristina Kvam Modell: Eilev Bjerkerud Foto:Silje Kleven Regi: Solveig Bakken
 

Send oss gjerne en mail på kontakt@reversproduksjon.no dersom du lurer på noe.

 
Snowsnow.jpg

Skreddersydd


Skreddersydd


 

Kunsten å lage film til sosiale medier er å si det du ønsker, på en måte målgruppen din vil elske.

Alle våre skreddersydde produksjoner begynner med at vi blir kjent med både deg, og de du ønsker å nå. Troverdighet er viktig for et hvert brand, og ved å forankre budskapet ditt i brandets verdier vil du skape tillit hos dine følgere. Føles det du publiserer i tillegg organisk, som innhold følgerene dine ønsker å se, øker engasjementet deres for det du publiserer.

Vi skaper det innholdet som skaffer deg resultater. Fra idéutvikling til ferdig film velger vi de manusforfatterne, regissørene, fotografene, skuespillerne og klipperne som vil gjøre din film mest mulig virkningsfullt. Du bestemmer selv hvor involvert du ønsker være i prosessen.

Du kan lese mer om hva slags produksjoner og tjenester vi tilbyr og prisnivå på disse på linken under:

 
SnowsnowPawpaw.jpg

Raskt og rimelig


Raskt og rimelig


 

Innholdsproduksjon er ofte er kostbart, og det å holde seg innenfor en stram budsjettramme kan fort bli et kompromiss på bekostning av kvaliteten. For å gjøre noe med dette har vi i Revers utviklet kostnadseffektive maler for en rekke forskjellige typer innholdsproduksjon tilpasset nett og sosiale medier.

Med Raskt og Rimelig får du kvalitetsfilmer produsert på kort tid og til en gunstig pris innenfor satte rammer. Dette konseptet egner seg godt for små bedrifter og artister så vel som nettbutikker og andre aktører som fortløpende trenger nytt innhold i sine kanaler. Vi produserer både enkeltstående filmer og serie-konsepter hvor det er lett å reprodusere en look, og du kan bestille pakker med kun filmer, eller film og stillbilder.

En Raskt og Rimelig-produksjon foregår som følger:

 
  1. Vi tar et møte og kommer frem til hva du trenger.

  2. Du godkjenner manus

  3. Vi gjennomfører innspillingen og klipper filmen

  4. Du har mulighet til å komme med tilbakemeldinger

  5. Filmen er ferdig senest 3 uker etter innspilling

 
 

Rammene for en raskt og rimelig-produksjon er at du som kunde selv stiller med idé og eventuelt manus, og at produksjonen tidsmessig ikke overskrider tidsbegrensningene for de forskjellige budsjettene. Dersom en produksjon går utover begrensningene for å være raskt og rimelig kan enten produksjonen tilpasses for et tillegg i pris, eller oppgraderes til en skreddersydd produksjon. Våre skreddersydde produksjoner kan du lese mer om her.

For priser og en mer detaljert beskrivelse av Raskt og Rimelig-konseptene, trykk her.


 
 

KONSEPTER

 
Forkle Still

PRODUKTFILM

Raskt og Rimelig produktfilmer er pene, stiliserte shots av ditt produkt i ønsket setting, med enkle kamerabevegelser og en clean feel så du skiller deg ut i havet av produktbilder.  Konseptet kommer i to varianter; Produktfilm er en film av ditt produkt på opp til 15 sekunder med 2-5 klipp, og Bevegelige produktbilder som består av ett klipp med en smooth kamerabevegelse.

Hadeland Glassverk Prosessfilm

PROSESSFILM

Vil du ha en visuelt engasjerende film som viser hvordan dine produkter blir til, eller hvordan de kan brukes, er dette kategorien for deg. Film er en super måte å gi kunden et innblikk i dine prosesser og produksjonen av dine produkter på som gjør seg godt både i sosiale medier og på nettsiden din. 

 

Bedriftsfilm Bedriftspresentasjon Technology and Society OsloMet

BEDRIFTSFILM

Film oppleves personlig og engasjerende for seeren, og egner seg derfor godt til å formidle hvem du er og hva du gjør på en interessant måte.  Vi leverer promofilmer, bedriftspresentasjoner og intern-filmer som Raskt og Rimelig produksjoner.

 

Skjermbilde 2017-10-23 kl. 10.48.04.png

MUSIKKVIDEO

Vi tilbyr to forskjellige former for enkle musikkvideoer til en rimelig pris; performance- og lyric-video.
For nærmere beskrivelse av de forskjellige alternativene sjekk ut prislisten.

 

 

 

ENKEL CONTENT

Har du en idé til enkelt innhold du ønsker å se i dine egne kanaler som ikke passer i noen av kategoriene over? Send oss en mail på produsent@reversproduksjon.no hvor du forklarer hva det er du trenger, så kommer vi frem til en løsning sammen.